Έκκληση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων στους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίσουν Έλληνες πατριώτες στις εκλογές και όχι κομματικούς οπαδούς

Με αφορμή την επαίσχυντη απόφαση του Πρωτοδικείου Φλωρίνης, που απέρριψε τις ενστάσεις για την αναγνώριση Σωματείου δήθεν Μακεδονικής Γλώσσας  στην Ελλάδα, η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων καταγγέλλει, για μια ακόμη φορά, την επονείδιστη Συμφωνία των Πρεσπών. Η τελευταία, σημειώνει, ανοίγει το δρόμο για μια νέα επέλαση της ανιστόρητης προπαγάνδας των Σκοπίων για τη Μακεδονία, με το ιδεολόγημα ότι οι Μακεδόνες δεν ήταν δήθεν Έλληνες αλλά ένα άλλο έθνος, που σήμερα το εκπροσωπούν τα Σκόπια. Η τερατώδης αυτή πλαστογραφία της ιστορίας βρήκε, εμμέσως, ανοχή από ανάξιες Ελληνικές ηγεσίες, που έσπευσαν ν’ αναγνωρίσουν «Μακεδονική» υπηκοότητα, γλώσσα και ταυτότητα στους Σκοπιανούς και να υπογράψουν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η σημερινή Κυβέρνηση, αντίθετα με όσα έλεγε πριν, υποστηρίζει πλήρως σήμερα τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τις παραβιάσεις της από την Κυβέρνηση των Σκοπίων.

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους, εν όψει των εκλογών, να ψηφίσουν πατριωτικά κόμματα, ως Έλληνες πατριώτες, και όχι τα κόμματα που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ως κομματικοί οπαδοί.

Η Πατριωτική Ένωση χαιρετίζει την έκκληση της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων και καλεί τους Έλληνες ψηφοφόρους να δώσουν δύναμη στα πατριωτικά κόμματα, όπως η Πατριωτική Ένωση, για ν’ αλλάξουν την Ελληνική πολιτική για τη Μακεδονία και για ν’ αποτρέψουν άλλες εθνικές υποχωρήσεις, κατά το πρότυπο της Συμφωνίας των Πρεσπών.