Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε ρόλο υπερμάχου των ανοικτών συνόρων στη λαθρομετανάστευση και προαγωγού Ευρωπαϊκών ποινικών κυρώσεων κατά της λεγόμενης ρητορικής μίσους

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέστειλε προειδοποιητική επιστολή στην Ελλάδα, την Ισπανία, το Βέλγιο και την Πορτογαλία, με την οποία τους ζητά επιτακτικά να μεταφέρουν, «με πλήρως σύμμορφο τρόπο», στο εθνικό τους δίκαιο, το σύνολο των διατάξεων της Ευρωπαϊκής Οδηγίας, σχετικά με τις απαιτήσεις για την υποδοχή των αιτούντων άσυλο.

Θέτει μάλιστα προθεσμία 2 μηνών για την απάντησή τους, απειλώντας, εάν αυτή δεν είναι ικανοποιητική, να αποστείλει «αιτιολογημένη γνώμη».

Η ίδια έστειλε στην Ελλάδα τελεσίγραφο, με τη μορφή «αιτιολογημένης γνώμης», για την ορθή μεταφορά στο εθνικό δίκαιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας, που πολιτικοποιεί «τη ρητορική μίσους», προβάλλοντας ως σκοπό την καταπολέμηση «του ρατσισμού και της ξενοφοβίας».

Θέτει και στην περίπτωση αυτή ως προθεσμία 2 μήνες, απειλώντας, εάν δεν υπάρξει συμμόρφωση, με παραπομπή της Ελλάδος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Η χώρα μας, αλλά και όλη η Ευρώπη αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα με την παράνομη μετανάστευση, οι επιπτώσεις της οποίας στην εθνική συνοχή και ταυτότητα των χωρών -μελών έχουν φτάσει σε επίπεδο συναγερμού. Είναι κοινός τόπος επίσης η κατάχρηση των ανοικτών συνόρων, με πρόσχημα το άσυλο, εφόσον οι πάντες εμφανίζονται ως δήθεν πρόσφυγες και η επαναπροώθηση των μη προσφύγων δεν διασφαλίζεται.

Αντί η Επιτροπή να προβληματισθεί για το πως θα αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά η παράνομη μετανάστευση, για την οποία ανησυχούν όλες οι χώρες – μέλη και ιδιαίτερα αυτές που είναι σε πιο εκτεθειμένη θέση, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Προσπαθεί να κρατήσει ανοικτά τα σύνορα και ουσιαστικά ανεξέλεγκτη τη λαθρομετανάστευση. Τι επιδιώκει ακριβώς; Την υπόσκαψη της εθνικής κυριαρχίας και την εθνική αποδόμηση των κρατών – μελών; Την παγκοσμιοποίηση και την προαγωγή των ιδεολογημάτων της;

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι, υποτίθεται, όργανο και θεραπαινίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στο οποίο εκπροσωπούνται άμεσα τα κράτη – μέλη. Στην πραγματικότητα όμως, έχει υπερβεί το ρόλο της και αντιμάχεται την εθνική κυριαρχία και την ταυτότητα των κρατών – μελών . Ποια είναι η Επίτροπος Ιλβα Γιόχανσον, που θέλει να υπαγορεύσει στις χώρες – μέλη την κατάλυση του κυριαρχικού δικαιώματός τους να διαφυλάξουν τα σύνορά τους έναντι τρίτων, όταν η Ελλάδα αντιμετωπίζει μάλιστα έναν ύπουλο υβριδικό πόλεμο εκ μέρους της Τουρκίας, που εργαλειοποιεί τους παράνομους μετανάστες;

Με το ίδιο σκεπτικό, με ποιο δικαίωμα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να επιβάλει εκ των άνω ιδεολογήματα και ποινική δίωξη για δήθεν ρητορική μίσους, ρατσισμό και ξενοφοβία, όταν, με το πρόσχημα αυτό, έχει ήδη επιβληθεί σ’ όλες τις χώρες – μέλη αντί – ρατσιστικός δήθεν νόμος, που υποθηκεύει δικαιώματα και ελευθερίες, που κατοχυρώνονται από το Σύνταγμα;

Η Πατριωτική Ένωση καταγγέλλει τον απαράδεκτο ζήλο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπέρ των ανοικτών συνόρων και της παράνομης μεταναστεύσεως, με το πρόσχημα του ασύλου. Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, είναι καρπός και αποτέλεσμα αυτής της ανεδαφικής και εγκληματικής πολιτικής.

Καταγγέλλει και καταδικάζει επίσης τα φληναφήματα και ιδεολογήματα για δήθεν ρατσισμό και ξενοφοβία, για τα οποία προτείνεται μάλιστα η θέσπιση ποινικών διώξεων .

Πρόκειται για μια απαράδεκτη προπαγάνδα, που έχει ως στόχο την προληπτική ενοχοποίηση και τον εκφοβισμό του λαού, για να μη αντιδράσει στην επιχειρούμενη εθνική αποδόμηση και αλλοτρίωση της χώρας, με την ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση και την επιβολή της λεγόμενης «πολυπολιτισμικής κοινωνίας».

Η Κυβέρνηση, με τις γνωστές θέσεις που παίρνει για τη «λύση» με αλλοδαπούς, του δημογραφικού προβλήματος και με την ανοχή, που επιδεικνύει γενικά στην παράνομη μετανάστευση, συμπράττει ουσιαστικά με τις απαράδεκτες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο στην Ελλάδα και αυτό που απαιτεί ο Ελληνικός λαός είναι η μηδενική ανοχή στην παράνομη μετανάστευση και η διαφύλαξη της ταυτότητας της χώρας και του εθνικού της μέλλοντος.

Η Ελλάδα, αντί να δέχεται τελεσίγραφα εκ μέρους οποιασδήποτε Γιόχανσον, θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες, μαζί με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες – μέλη, για να ελεγχθεί αποτελεσματικά, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, η παράνομη μετανάστευση, επιφυλασσόμενη να πάρει, όποτε χρειασθεί, μέτρα, σε εθνικό επίπεδο, για λόγους εθνικής ασφάλειας.