ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΛΟΑΤΚΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Η Χώρα χρειάζεται Οικουμενική Κυβέρνηση από ΑΞΙΟΥΣ – ΙΚΑΝΟΥΣ – ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 Η ΝΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΣ

Μετά από κάθε προσπάθεια για να σωθούν τυχόν αγνοούμενοι, να απομακρυνθούν όσοι κινδυνεύουν, να κηδευθούν οι νεκροί, να νοσηλευθούν όσοι έχουν ανάγκη και να αντιμετωπισθούν τα άμεσα προβλήματα των χιλιάδων κατοίκων που καταστράφηκαν ολοσχερώς καλύπτοντας τις άμεσες ανάγκες τους, ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ – ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ  Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

Τη ΘΕΣΣΑΛΙΑ, που όχι μόνο περιστασιακά να αντιμετωπίζει επιπόλαια τα φυσικά φαινόμενα, αλλά τη ΝΕΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ που οι κάτοικοί της θα ζουν με ασφάλεια, με οικονομική επάρκεια, που να αυξάνονται, να προκόβουν και να είναι ευτυχισμένοι.

Πρέπει επιτέλους να λυθεί ολοκληρωτικά το τρίπτυχο: ΑΡΔΕΥΣΗ – ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ.  Ήτοι:

  1. Να ολοκληρωθούν τα έργα Συκιάς – μεταφορά ύδατος από τον Αχελώο, κατασκευή φραγμάτων και ΥΗΕ, κατασκευή αρδευτικών δικτύων, σε συσχέτιση με την αντιπλημμυρική προστασία όλης της περιοχής.
  2. Κατασκευή οικιών με πρόβλεψη των καιρικών φαινομένων – αντισεισμικά και αντιπλημμυρικά.
  3. Οργάνωση σύγχρονης, επιστημονικής γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής και ισχυρά κίνητρα ώστε ο ξερός κάμπος να γίνει κάμπος ευφορίας και ανάπτυξης.
  4. Ισχυρά κίνητρα για τη δημιουργία νέων, δυναμικών βιομηχανικών μονάδων κυρίως στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα.
  5. Ειδικά μέτρα (μείωση τιμής ηλεκτρικού ρεύματος, πετρελαίου, λιπασμάτων) για να βοηθηθεί η τεράστια προσπάθεια αλλά και ηθική στήριξη των κατοίκων για τη ΝΕΑ τους ΖΩΗ σε έναν τόπο που από κόλαση μπορεί να τον κάνουμε παράδεισο.

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ!

-Ο-

Πρόεδρος

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου