Το «Πατριωτικό» ΕΛΙΑΜΕΠ

Το «Πατριωτικό» ΕΛΙΑΜΕΠ «ξαναχτύπησε». Μετά το «12 μίλια στο Αιγαίο και πόλεμος;» του κ. Τσούκαλη, νέα «τοποθέτηση» του κ. Ιωακειμίδη. «Να συμβιβαστούμε με την Τουρκία», μας προτείνει ο κος Καθηγητής. Δηλαδή πώς; Μήπως να κάτσουμε ήσυχοι όπως μας συμβουλεύει ο κος Ακάρ ή να μείνουμε στα 6 ν.μ. στα χωρικά μας ύδατα κατά δήλωσιν Γεραπετρίτη, ο οποίος δεν είχε τουλάχιστον το θάρρος να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό; Μήπως εννοεί ο κος Καθηγητής ότι πρέπει να εφαρμόσουμε το καζάν-καζάν του Ερντογάν στη δική μας θάλασσα, στη δική μας ΑΟΖ;  Ή μήπως πρέπει να ζητάμε άδεια από τους Τούρκους για να γιορτάζουμε τις Εθνικές και Θρησκευτικές μας επετείους στα νησιά μας του Ανατολικού Αιγαίου (της θάλασσας των νήσων!!!)

Ελέχθη ότι στο ΕΛΙΑΜΕΠ μπορεί το κάθε μέλος να διατυπώνει τις απόψεις του ελεύθερα. Κάτι παρόμοιο μου επανέλαβε και το Μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ ο κος Παγουλάτος, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία. Αυτή η δικαιολογία δεν μπορεί να συνεχιστεί.  Αν το ΕΛΙΑΜΕΠ συμφωνεί με τις απόψεις Τσούκαλη-Ιωακειμίδη, τότε πρέπει να το δηλώσει. Αν διαφωνεί πρέπει να τις καταδικάσει. Το «Και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ» έχει πλέον παρέλθει.

Οι εποχές είναι κρίσιμες. Οι θέσεις όλων πρέπει να είναι σαφείς. Ιδιαίτερα στα Εθνικά Θέματα που κρίνονται και πάλι μετά από 100 χρόνια.

Χάσαμε τη Μικρά Ασία, χάσαμε την Ανατολική Θράκη, χάσαμε τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης, χάσαμε το 40% της Κύπρου.

Κύριοι του ΕΛΙΑΜΕΠ: Η Πατρίδα δεν έχει να δώσει τίποτε άλλο. Τέλος σε απόψεις Εθνικής υποχώρησης και υποτέλειας. Όλοι οι Έλληνες απαιτούν μια ισχυρή Ελλάδα που να απαιτεί και να κατοχυρώνει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και συμφέροντα.